Cautare

1112 de rezultate pentru "delta hospital se lanseaza" (2.91 secunde)
Jorge Gonzalez, cantaretul care a cucerit Spania in cadrul concursului La Voz”, lanseaza impreuna cu Mirella Cesa single-ul si videoclipul Esta Noche”.
Rise Against lanseaza The Gost Note Symphonies, Vol. ... De asemenea, trupa a lansat si clipul piesei Miracle - un material a carui varianta originala se regaseste pe Wolves.
Single-ul te duce cu gandul la vacanta si parta ti-ai dori sa te teleportezi pe o plaja sau la o terasa plina de oameni care se distreaza pe ritmuri latino.
DJ Sava colaboreaza cu IOVA si lanseaza Magical Place, single ce ar putea fi cu usurinta urmatorul hit pe care il vei asculta la festivalurile tale preferate. ... Am primit piesa sa o ascult, fara sa stiu exact de unde, cum sau ce urmeaza sa se intample cu ea.
Proconsul & UDDI), Francisca lanseaza single-ul si videoclipul Voodoo”. ... Desi iubim diferit si simtim diferit, in aceasta poveste, sunt sigura ca se pot regasi mai multe persoane”, ne spune Francisca.
https://youtu.be/D6KPQcsDc4M Narcisa Suciu colaboreaza din nou cu Mircea Rusu si lanseaza melodia Ai suflet trist, in plin acord cu anotimpul plin de melancolie in care suntem.
Voltaj se reinventeaza si lanseaza Amprente, o piesa cu un sound surprinzator care se imbina perfect cu vocea solistului, Calin Goia.
https://youtu.be/5CVteJPDrTQ Lullu aka Zsuzsana Cerveni si-a gasit un complice, in persoana lui Theo, si lanseaza single-ul Sunt doar complice”. ... Toata actiunea s-a petrecut intr-o oglinda imaginara, in care se reflecta ambele personalitati.
Dupa colaborarile de succes alaturi de diferiti artisti si mai multe single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, Robert Toma lanseaza piesa si videoclipul Fara sfarsit.
INNA lanseaza primul single Iguana de pe albumul YO, compus integral de artista si produs de David Ciente.
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
Mazdrunka lanseaza o piesa noua - Desen (text: ... Atunci am inteles ce putere se afla in mine, am inteles unde sunt, ce am facut pana in prezent, iar acum ma simt ca la 20 de ani.
De Ziua Internationala a Femeii, Amna lanseaza Mama, o piesa emotionanta dedicata mamei. Acum ceva timp am aflat ca mama e foarte bolnava si m-am simtit ravasita.
https://youtu.be/4qvyNE-83nI O noua prezenta pe scena trap feminina, artista de origine spaniola, LOKAFLORES lanseaza Hay Luz, o piesa cu un mesaj puternic si un clip wow filmat atat in orasul natal al artistei, Cartagena, cat si in Bucuresti.
ADDA lanseaza Fals, un single despre prietenie, onoare si falsitate.
https://youtu.be/41ft--K3vcw VUNK lanseaza piesa Ajunge, extrasa de pe materialul discografic Domnul Portocaliu si Masina Timpului, cu un proiect video inregistrat in timpul concertului aniversar Deja Vu. ... Lumea se schimba definitiv si vietile noastre la fel.
ADDA lanseaza Stelele, o piesa dedicata celor care au suferit sau sufera din dragoste. Scrisa si interpretata in stilul unic al ADDEI, Stelele este un single sincer si emotionant, ce impartaseste povestea unui indragostit care simte atunci cand iubirea se risipeste, iar dintr-o lume colorata totul devine gri.
In aceste momente delicate, intreaga lume se confrunta cu o situație mai mare decat noi, care ne schimba modul de a trai.
Dupa piese de succes precum Banii si Nu poti sa ma uiti, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, AMNA colaboreaza din nou cu Dorian Popa si lanseaza Cealalta ea, un single ce are la baza o poveste intre el, ea si cealalta ea.
Roche Romania lanseaza astazi website-ul www.desprehepatita.ro, destinat tuturor celor interesati sa afle informatii utile despre aceasta afectiune.
google-analytics.com